Direktlänk till inlägg 5 mars 2011
Ber om ursäkt.
Jag var nog helt inne i mitt vanliga "skriv surr" häromdagen
så jag glömde bort att skriva receptet på Gratängen.
Du kan ta tonfisk, köttfärs, köttfärssås,
tacoröra och i princip vad som helst.
Bara fantasin som sätter gränser.
På den här gratängen på bilden som jag fått förfrågan om,
hade jag tonfisk i olja.
Om du tar Tonfisk i vatten, så kom ihåg att hälla ut allt vatten före.
Chipsgratäng för För 2-4 personer, Ugn: 175*
* 200-300 g Chips /Dill&gräslök i denna/
* 1 burk tonfisk i olja
* 3 dl vispgrädde
* Skivade tomater
- Häll i chipsen i en gratängform. Fördela tonfisken över,
sedan tomaterna och sist häller du grädden över alltihopa.
Du kan ju lägga till paprika, purjo eller annan lök om du gillar det.
Grädda i mitten av ugnen ca 15-20 min,
tills gratängen blivit mjuk.
Ät och Njut!
Sedan ökar du mängden själv på ingredienserna,
beroende på HUR hungriga du/ni är.
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 | |||
21 |
22 | 23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
|||
| 28 | 29 | 30 | 31 |
||||||
| |||||||||